Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

 

 

 

 

 

 

Tietoa

Kuljetuskalusto

Kuljetuskalustomme vastaa monenlaisiin haasteisiin.

Lue lisää

 

Terminaalikalusto

Lastauskalustomme on tarkoitettu isojen ja raskaiden tuotteiden varastointiin ja lastaukseen.

Lue lisää

 

 

  

 

Kuljetushaasteesi on meille arkipäivää!

Tuotamme korkealaatuista kuljetus- ja logistiikkapalvelua tavallisiin ja erikoisiin tarpeisiin.

ISO 9001 / ISO 14001 / EMISTRA


 

 

 

 

on 1982 perustettu, Seinäjoella sijaitseva kuljetus yritys. Yrityksen omistajana toimii sen perustaja Juhani Männikkö sekä hänen poikansa Petri Männikkö ja Juuso Männikkö. 

Yrityksellä on vankka kokemus kuljetusalasta. Toiminta on pääosin keskittynyt erikoiskuljetuksiin, mutta toimii myös muilla kuljetuksen alueilla. Teräsrakenteiden varastointia ja lastausta suoritetaan haarukkatrukeilla.

Vuosien tuomalla ammattitaidolla pystymme varmistamaan toimitusvarmuutemme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kokemuksen tuoman tiedon avulla voimme suunnitella ja ennakoida kuljetustehtäviemme kulkua ja varmistaa kuljetuksen onnistumisen ja oikea-aikaisen toimittamisen.

Luonto ja ekologisuus on yrityksellemme tärkeä asia  ja siksi olemmekin panostaneet nykyaikaiseen kalustoon vähentääksemme kuljetuksista aiheutuvia päästöjä. Kuljetuskalustomme on luokitukseltaan vähintään EURO 4 luokkaa. Laatu- ja ympäristöjärjestelmä on myös osana toimintaamme ja tätä kautta asetamme ympäristön kuormittamista vähentäviä tavoitteita toiminnallemme.